tisdag 6 februari 2007

Grey´s anatomy

Bra avsnitt ikväll! Jag förstår att Meredith inte kan motstå charmiga mc'Dreamy! Vilken karl!! Vilken blick! Hon måste ju välja honom!!

Men vadå säsongsavslutning? Brukar inte säsongerna vara till typ maj eller nåt? Hur kan säsongen sluta i februari? När börjar nästa säsong då? Nån som vet?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du skojar! Var det säsongsavslutning oxå?? Det får inte vara sant! Vet du vilken tid reprisen går på sön??

Lilla Blå sa...

Ja, 15.40 på söndag är reprisen.. Missa inte den!! Ställ in videon! ;)

Anonym sa...

Åh, jag blir så himla arg på mig själv. Jag måste genast skaffa kanalen. Grey´s är ju hur bra som helst. (: Trevlig dag!

Lilla Blå sa...

Ja, den är verkligen hur bra som helst! Ett tips är att köpa dvd.n. Det måste jag nog göra, fast jag redan har sett alla avsnitt.. ;)

Anonym sa...

jag har aldrig sett GA, men angående säsonger: femman gör som de vill. Det är ungefär som lokaltrafik; de anpassar tiden efter sig själva =)

Jessica sa...

Ja, jag gillar dinkelvåfflorna. Inget jag skulle lägga glass och sylt på direkt (inte då jag häller i spenat och morötter), men med lite ändringar skulle de säkert fungera med med typ bär och kesella eller något sådant. Får pröva det någon dag :-)

Haha vilka lustiga ord förresten! Jag gillar sånt men de där var ju bara extrema.

Kram på dig!

Camillas lockar sa...

Bara uppehåll en dryg måndag. Helt otroligt att det är så kort tid. Tror det är nytt säsongsstart-dubbelavsnitt den 14/3 :-) Det lääääär man ju se!

Lilla Blå sa...

Tack camilla! Tur att det inte var längre uppehåll!! Jag tänkte att det skulle fortsätta i augusti eller nåt..

Ja, det lär man ju se! Måste ställa in en påminnelse på mobilen.. ;)