tisdag 20 februari 2007

Semledagen!!

Idag är det semledagen!! Jag har ju som bekant bestämt mig för att unna mig en semla idag. Den är bokad och klar, det blir en wienersemla.. De är SÅ goda!

God semledag! (Eller hur man nu kan säga *s*)

Uppdatering
Jag har bara sett wienersemlor på ett ställe i Stockholm och det är på Rittorno på Odengatan. Annars har jag hört att Wienerkonditoriet på Biblioteksgatan är ett hett tips..

1 kommentar:

Jessica sa...

Wienersemla? Vad är det? Blev himla nyfiken! Ska dock hålla mig till på söndag då jag ska på semlekalas :-)

Stort grattis till ditt minus! Mycket bra jobbat!

Jag började min "viktkamp" vid februari förra året, så ett år har alltså mina 12,5 kg tagit. Men jag har så gott som stått still sen september-november, så det är nog snarare 7-8 månader. Det verkar som om min kropp har ställt in sig nu och trivs bra som den är... men jag är inte riktigt överrens med den ;-)

Hur jag har gått till väga? Ja du, jag har inte följt någon GI, VV eller någon annan diet utan "bara" lagt om mina dåliga vanor till bättre. Typ börjat träna, försökt sluta med all socker, övergå till fullkorn och lättprodukter och sånt. Alltså inga stora förändringar men som har gett resultat med tiden. Snabba promenader har varit min största motionskälla och att undvika för mycket bröd och socker har nog varit den största omställningen.

Oj, det blev ett långt inlägg :-)
Ha nu en superhärlig fortsättning fettisdagen!
Kramar!